Hallo wereld!

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen!

7 gedachten over “Hallo wereld!”

1. ik heb eigenlijk niks negatiefs te zeggen want ik vind dat iedereen hier heel erg vriendelijk en aardig doet en ik keek eerst totaal niet uit naar deze dag maar iedereen zorgt goed voor me en zijn erg behulpzaam

2. Goedemiddag.
    We kregen het verzoek om ons ervaring te delen over het ziekenhuis in Apeldoorn. Ik vind dit een zeer onoverzichtelijke website en zie geen vragenlijst? Ik vraag mij af waar ik die moet plaatsen?

Mvg M. van Dijkhuix

3. ons zoontje is vandaag in het martini ziekenhuis in groningen geopereerd. zijn amandelen zijn eruit gehaald. We werden heel vriendelijk welkom geheten alle zusters waren vrolijk en vriendelijk.
    de verzorging was ook heel fijn alles werd goed en kindgericht uitgelegd en de zuster (Hanneke) was altijd in de buurt voor hulp of vragen

4. Goedendag,

Alles is goed gegaan en netjes geregeld ik heb wel twee dingen die beter kan. De wachtruimte voor de ouders tijdens de ingreep en dat ik nog niet bij me kind mocht terwijl ik hem al wel hoorde huilen het ging er in de uitslaapkamer te wild aan toe.

@amphia langendijk buisjes en neusamandelen.